Zijdepapier met vensterdozen

Zijdepapier wordt gebruikt om kostbare geschenken mee in te pakken en is goed te combineren met vensterdozen. Door het transparante venster in de doos is het zijdepapier goed te zien. In deze blog geven wij verschillende voorbeeldcombinaties. 

Zijdepapier kopen

Met 150+ zijdepapier kleuren en dessins op voorraad heeft Paco Verpakkingen de grootste collectie van Nederland. Denk aan zijdepapier met stippen, sterren, dierenprints en bloemenprints.

Hieronder een greep uit onze collectie.

zijdepapier-designs-stippen
Bekijk alle zijdepapier designs

Vensterdozen

De dozen met transparant doorkijkvenster zijn verkrijgbaar in mat zwart en mat wit. Het materiaal van de cadeaudoos is massief karton met een gewicht van 1200 gram. Een zeer stevige doos! De vensterdozen worden plano aangeleverd en zijn gemakkelijk in elkaar te zetten met magnetische klepsluiting en klittenband.

De vensterdozen worden het meest als cadeaudoos gebruikt voor kleine kledingstukken, sieraden, accessoires, luxe kaarsen en parfum. De dozen zijn vanuit voorraad verkrijgbaar in vier formaten:

  • 15x15x5 cm
  • 22x11x10 cm
  • 22x22x10 cm
  • 33x22x10 cm
Bekijk alle vensterdozen

Fleurige verpakkingcombinaties

Een vensterdoos wordt geleverd in één kleur, maar het transparante venster zorgt ervoor dat de inhoud goed te zien is. Door de combinatie met fleurige zijdepapier designs krijgt een vensterdoos meteen een andere uitstraling.

Wil je meer inspiratie over het combineren van diverse verpakkingsmaterialen met zijdepapier? Ga dan naar de categorie: zijdepapier met print.

Cadeauverpakkingen nodig?

Ga naar de webshop